WATER WOMAN
Personal projectWater woman és un projecte que investiga amb la menor intervenció possible de la pinzellada, trobar, sense edulcorar ni empolainar, l'essència emocional en la fisonomia femenina.

Amb un rebuig total i absolut davant l'ideal d'una dona constantment positiva i alegre, "SIEMPRE A PUNTO", els rostres representen sentiments tan vàlids i reals com: la ràbia, la ira, la tristor, la buidor, la indiferència o l'angoixa.

La dona és un oceà ric d'emocions, de màscares i cuirasses entreteixides que empra per sobreviure i viure en un context que sovint li és desfavorable i opressor.

Resoldre la proposta a través de l'aiguada traça un pont poètic entre els atributs de la dona i algunes propietats de l'aigua: la seva capacitat d'adaptar-se i transformar-se
en funció del context i la integració de polaritats com la calma i la salvatgia.

Les protagonistes representades són dones reals, fotografiades a l'atzar pels carrers de Barcelona. La meva voluntat és posar en evidència que no cal fer cap eroïcitat (tret de les que ja fan dia rere dia) per ser rellevants, per transcendir, per enaltir la seva valia, la seva potencia i bellesa intrínseca.

Cada història és una gran història.